skip to Main Content

Dump jouw innerlijke duiveltje

Datum10 november 2021 Tijd10:30 - 11:30

Waarom heb jij toch altijd zoveel twijfel als je moet solliciteren? Regelmatig zie je een leuke functie voorbij komen, maar laat je die ook weer door de vingers glippen. “Dat kan ik toch niet!” of “Dit gaat me nooit lukken, ik ben niet goed genoeg.” schiet er regelmatig door je hoofd. En áls je solliciteert, zit die negatieve stem weer in je hoofd. Het maakt je onzeker. Het zorgt ervoor dat je tijdens gesprekken niet voor je eigen waarde gaat staan en je successen kleiner maakt.

Wendy Blend is communicatieadviseur en carrière coach en helpt ambitieuze mannen en vrouwen groeien in zelfvertrouwen, persoonlijk leiderschap & daadkracht. In haar workshop ‘Dump jouw innerlijke Duiveltje’ leert zij je in 45 minuten hoe je dit innerlijke duiveltje (oftewel het ‘bedriegerssyndroom’) een stuk minder hard laat schreeuwen.

  • Je weet wat het bedriegerssyndroom is en hoe zich dat uit.
  • Je weet tips en trucs om dat nare gevoel van ‘ik ben een bedrieger’ te elimineren, zodat je er veel minder last van hebt bij het solliciteren.
  • Je kunt met veel meer plezier naar ‘het spel’ bij sollicitaties en op de werkvloer kijken.
  • Je weet wat je kunt en durft dat ook te laten zien.

Ga je voor nog meer frustratie, onzekerheid en gemiste kansen? Of ga je voor plezier in solliciteren, zelfvertrouwen in gesprekken en het aanpakken van mogelijkheden?

Benieuwd naar haar workshop? Meld je aan!

Let op: de workshop wordt live gehouden op het kantoor van RPAnhn, Comeniusstraat 10 te Alkmaar, 3e etage.

Back To Top