skip to Main Content

VanZelfSprekend

Datum15 oktober 2021 Tijd10:00 - 11:00

Heb jij dat ook wel eens? Je klinkt niet zo krachtig juist op momenten dat dit heel belangrijk is. Tijdens een belangrijk gesprek: SOLLICITATIE, NETWERKEN, JE BEDRIJF PITCHEN, OF in een brief op weg naar een nieuwe baan. Zo irritant dat juist nu zo’n gevoel van onzekerheid doorklinkt in je stem en je woordkeus.

😮 Je hebt een brok in je keel. (“Lekker hándig! Precies nu!”)

😐 Je slaat dicht. (Er komt . geen . zinnig . woord . uit.)

🙁 Je bent benauwd en kleurt rood. (“Net zoals vroeger..”)

Welke stemproblemen ervaar jij in je leven en (het vinden van) werk, t.o.v. groepen of één op één? Wat je stemproblemen ook zijn, er is altijd mee te werken; als je er tenminste vanaf wílt? (Soms is het misschien wel handig om een stemprobleem te hebben?). Wat veel mensen met stem- en/of spreekproblemen proberen is ‘normaal’ te blijven doen terwijl zoiets speelt. Helaas werkt je stem daar niet aan mee! Je stem is namelijk direct verbonden met sterke emoties als angst, verdriet, woede, geluk of schrik.

De meeste trainingen rondom het verbeteren van je stemgebruik, spreken en presenteren gaan over vaardigheden vergroten als je ademhaling, je houding, verschillende parameters toepassen als hard-zacht, hoog-laag. Allemaal bewust toepassen en lees dus: HARD WERKEN. Ja want als je het moeilijk hebt, dan voel je tenminste je moeite! DAAR DOET Frida de Koning  DUS NIET AAN. Ze slaat deze met gemak over in haar werk met mensen die afhankelijk zijn van hun stem in het uitoefenen van invloed en die écht gezien en gehoord willen worden.

 

Frida de Koning: “Door mijn veelzijdigheid als communicatietrainer, systemisch werker, stemcoach en zangeres is het vanzelfsprekend meteen te voelen, horen en zien of iemand congruent communiceert. Ik wil zoveel mogelijk mensen in hun eigen leeftijd en positief gestemde ik te zetten met hun neus naar de toekomst. Zo ontstaat er een sterker wij”.

✔ Dus, ben je afhankelijk van het functioneren van je stem binnen je leven en werk?

✔ Merk je dat je hier nog niet optimaal gebruik van maakt of dat je stem problemen met zich meebrengt?

✔ Wil je meer hoorbaar en zichtbaar te zijn in je leven en werk?

 

Meld je aan voor de workshop!

Back To Top