skip to Main Content

Leren en werken in Noord-Holland Noord

Het Leerwerkloket Holland Noord is het informatiepunt voor al je vragen
over: leren en werken, opleidingen en de arbeidsmarkt. Zij  zijn er voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers in de regio Noord-Holland Noord, van Uitgeest tot en met Texel. Zij  informeren je  graag over leren en werken en over (verkorte) opleidingstrajecten op maat. Zij geven je graag persoonlijk advies: er is meer mogelijk dan je denkt!

Je  kunt bij het leerwerkloket  terecht met vragen over: opleidingen, om- en bijscholing, het testen van jouw capaciteiten, interesses, persoonlijkheid- en werkwaarden, eerder verworven competenties (EVC) en subsidiemogelijkheden. Voor een uitleg over hun werkwijze,  Klik voor het filmpje.
Zij werken op afspraak vanuit het Stadskantoor Alkmaar, Mallegatsplein 10 in Alkmaar.

De Werkhoek

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Zo kan het zijn dat jouw huidige opleiding of beroep niet meer aansluit op de arbeidsmarkt. Dan is om- of bijscholing misschien iets voor je!

Omscholing kan je helpen een baan te vinden die je leuk vindt en waar veel vraag naar is. Bijvoorbeeld omdat er meer vacatures zijn. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op: https://www.werk.nl/werkzoekenden/werkhoek/is-omscholen-of-bijscholen-iets-voor-u.aspx

Back To Top